Training with Ilona

Strong Physique Men

Ohjelmassa valitset tavoitteeksesi joko kiinteytymisen tai lihasmassan kasvattamisen. Haaste on täydellinen jatkovalmennus jokaiselle kovaa treenaavalle naiselle, kun useimmat Ilonan ja Mikon valmennuksista on käyty ja on tullut aika viedä vielä kerran harjoittelun tasoa astetta kovemmaksi.

Hinta
99,00€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023
Osta Fitclubista

Tämän valmennuksen hyödyt:

Lihasmassan kasvatus

Oletko valmis päivittämään vaatekaappisi uuteen uskoon? Lihas tarttuu tällä valmennuksella

Maksimivoiman kehitys

Nosta voimatasojasi isoissa perusliikkeissä uudelle tasolle.

Kiinteämpi kroppa

Kiinteytä kroppaa sporttisiin muotoihin näiden treenien avulla

Kehittää tehontuottoa

Saat parhaat metodit ja ohjelmoinnin tehontuoton kehittämiseen.

Valmennuksen sisältö

Ultimaattinen treenihaaste nyt kaikkien ulottuvilla!

Supersuosittuun Goal Digger-ohjelmaan voit nyt itse valita aloituspäivän!

19.9.2022 kierroksen Goal Digger-ohjelma on nyt tarjolla kaikille ja itsellesi sopivan aloituspäivän voit valita oston yhteydessä. Valmennuksen uusi nimi Strong Physique Woman kertookin ohjelmasta olennaisimman - supersuositun ja huikean hyvää palautetta saaneen haastevalmennuksen treenit todellakin tekevät sinusta vahvan!

Ohjelmassa valitset tavoitteeksesi joko kiinteytymisen tai lihasmassan kasvattamisen. Haaste on täydellinen jatkovalmennus jokaiselle kovaa treenaavalle naiselle, kun useimmat Ilonan ja Mikon valmennuksista on käyty ja on tullut aika viedä vielä kerran harjoittelun tasoa astetta kovemmaksi. Kuuden viikon tiukassa setissä suvereenisti keskiössä pidetään nousujohteinen treenaaminen ja toki pakettiin kuuluu myös harjoitteluasi optimaalisesti tukeva ruokavalio.

Ultimaattisen tehokas treeniohjelma!

Tavoitteena vahva ja lihaksikas keho sekä ultimaattinen suorituskyky!

Strong Physique-ruokavalio mahdollistaa rankan treenin ja kovat tulokset!

Ruokavalion valitset valmennuksessa tavoitteesi mukaan joko kiinteytymiseen tai lihaksen kasvatukseen. Painoluokittain laaditussa ruokavaliossa saat sopivasti kaloreita, jotta energiasi riittää rankkaan treeniin ja pystyt harjoittelemaan täysipainoisesti. Strong Physiquen herkulliset reseptit varmistavat sen, ettei ruokapöydässäsi ole tarjolla pelkkää kanaa ja riisiä vaan vaihtelua löytyy. Laajojen ruoka-aineiden vaihtolistojen myötä vain mielikuvituksesi on kokkailun rajana, sillä annetuista aineksista onnistut kyllä loihtimaan helposti herkun jos toisenkin!

Valmennuksessa syödään treenien mukaisesti eli vähintään kulutuksen verran ja mieluusti pluskaloreilla, että lihas kasvaa!

30 uniikkia Strong Physique-reseptiä ja TOP20 TWI-suosikit!

Priorisaationa penkki, kyykky ja hip thrust

Opi harjoittelemaan oikein ja kehity!

Valmennuksen kuusi viikkoa treenaat salilla nelijakoisella ohjelmalla. Ohjelmaan mukaan lähtevällä on tarpeen olla treenikokemusta jo hiukan enemmän - hyvän pohjan harjoitteluun antavat esimerkiksi Ilonan 30 päivän haaste tai Ilonan ja Mikon Bikini-valmennukset. Ohjelman treenien läpiviemisen edellytys on tankoliikkeiden perusteiden ja rutiinien hallinta, joiden myötä omaat pohjan, jolle uutta uljaampaa kehitystä on hyvä alkaa rakentamaan!

Kokeneen treenaajan on tässä valmennuksessa mahdollisuus lähteä todenteolla löytämään oman tekemisensä maksimaaliset mahdollisuudet ja rajat. Kun satsaat harjoitteluun täysillä, löydät vielä vuosien treenaamisen jälkeenkin itsestäsi aivan uutta potentiaalia ja samalla motivaatiosi harjoitteluun saa huikean boostin. Strong Physique antaa uskoa ja voimaa omiin mahdollisuuksiin - poistu siis turvalliselta mukavuusalueeltasi ja ylitä rajasi Ilonan ja Mikon koutsauksessa!

Extrana useita Mikon ja Ilonan ohjeistamia tekniikkavideoita perusliikkeistä sekä vähemmän tunnetuista liikkeistä!

Valmennuksen tiedot

Jokainen verkkovalmennukseni on suunniteltu tietylle tasolle ja intesiteetille.

Taso:
Kokenut
Intesiteetti:
5/5
Varusteet:
Kuntosali
Kesto:
6 viikkoa
Treenejä viikossa:
4 treeniä
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Mikko Niiranen maastaveto

Huipputason ammattilaisen osaaminen käyttöösi

Monipuolisen koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavan Mikon treenit tuovat harjoitteluusi aina uutta tehoa ja voitkin olla varma, että käytössäsi ovat viimeisimmät metodit ja fiksuimmat ohjelmoinnit. Tämän huippuvalmentajan ohjelmissa tuot kehitykseesi uusia kierroksia ja otat kunnon harppauksen kohti asettamiesi tavoitteiden saavuttamista!

Mikon tiimissä saat käyttöösi alan parhaan asiantuntemuksen!

Mikko Niiranen ja Ilona Siekkinen

Valovoimainen valmentajaduo

Mikon ja Ilonan yhdistäessä voimansa on tuloksena aina priimaa ja jokainen kokonaisuus on huolella suunniteltu, testattu ja aina jotain ennennäkemätöntä uutta - voit siis olla satavarma siitä, että nyt ei veivata niitä samoja vanhoja tuloksettomia liikkeitä. Strong Booty Gym -valmennus tulee nostamaan sun jalkatreenin ihan uudelle tasolle ja kauan kaivatut tulokset tulet kyllä huomaamaan kropassasi!

Ja kuten aina on menossa mukana myös kannustava keskusteluryhmä, jossa voit esittää Ilonalle ja Mikolle mieltäsi askarruttavat treeneihin liittyvät kysymykset!

Hinta
99,00€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023

Voit ostaa tämän valmennuksen Fitclubista! Voit myös tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin Fitclubin sivuilta alla olevalla painikkeella.

Osta Fitclubista
No items found.

Usein kysytyt kysymykset

Muita tämän kaltaisia verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
No items found.
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!