Palvelut

Fyysistä valmennusta yksilöllisesti ja verkossa

Pro-tason yksilö- ja verkkovalmennusta sekä liikunta-alan ammattilaisten koulutusta ja mentorointia yli 10 vuoden ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden kokemuksella.

Haluan auttaa, olet sitten:
Huippu-urheilija
Kuntoilija
Saliammattilainen
Aloittelija
Mikko Niiranen personal trainer
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Yksilövalmennus

Fyysistä valmennusta tavoitteidesi saavuttamiseksi

Lähde mukaan yksilövalmennukseen, jonka avulla otat ison harppauksen kehityksessäsi ja pääset treenaamaan etänä valmentajan valvovan silmän alla.

Verkkovalmennukset

Itsenäisille treenajille

Suositut verkkovalmennukset rasvanpoltosta lihasmassan kasvatukseen ja suorituskyvyn parantamiseen on itsenäisen treenaajan varma valinta pitkäjänteiselle kehitykselle.

Mikko Niiranen maastaveto
Mikko Niiranen kouluttaa
Koulutus

Koulutusta ja mentorointia liikunta-alan ammattilaisille

Kehitä valmennusosaamistasi ja tarjoa asiakkaillesi monipuolisempaa sekä vaikuttavampaa valmennusta kouluttautumalla itseäsi kiinnostavien aihealueiden parissa.

Palautetta koulutuksistani:

Ammattimainen koulutus

"Suosittelisin koulutusta erityisesti kaikille personal trainereille. Lisäksi myös kaikki intensiivisesti salilla treenaavat hyötyvät koulutuksesta varmasti.

Mikon koulutustapa on loistava! Koulutusrunko on hienosti ja loogisesti suunniteltu ja koulutusta on helppo seurata. Mikon vankka osaaminen näkyy koulutuksen tasossa! "

Kaisa Leskinen
Valmentaja

Mentorointia omiin tarpeisiin

Mentorointi oli minulle erittäin toimiva tapa kouluttautua. Mentorointi mahdollisti vapauden valita tarkkaan aihealueet, jotka kiinnostivat eniten, tällä tavalla kaikki ylimääräinen jäi pois, erittäin tehokasta!

Itse olen ollut 2010 alkaen päätoimisesti valmentajana ja en ollut jostain syystä nähnyt tämänkaltaista kouluttautumista vaihtoehtona itselleni. Onneksi löysin Mikon! :)

Aku Borenius
Valmentaja

Punainen lanka omaan valmennukseen

Mikon tyyli opettaa on selkeä ja rauhallinen. Opin parhaiten kuuntelemalla ja käytännön harjoituksilla ja niitä Mikko toteutti hyvin. Sain juuri sen punaisen langan ja raamit omalle valmennukselle.

Mikko käyttää hyvin tutkittua tietoa ja toimivia prosesseja, jotka tuovat varmuutta, selkeyttä ja asiakastyytyväisyyttä omaan valmentamiseen. Tulen jatkossakin käyttämään Mikon mentorointia, kun siihen on taas tarve. Kiitos Mikko!

Heidi Kaaresto
Valmentaja
Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!