Sinun tarpeisiisi räätälöity

Yksilövalmennus tavoitteelliseen harjoitteluun

Lähde mukaan yksilövalmennukseen, jonka avulla otat ison harppauksen kehityksessäsi ja pääset treenaamaan etänä valmentajan valvovan silmän alla.

Täytä taustatietolomake
Mikko Niiranen valmentaa
Mikko Niiranen
Mikko Niiranen
kenelle yksilövalmennus sopii

Tavoitteiden saavuttaminen tehokkaasti ja nopeasti

Yksilövalmennus sopii kenelle tahansa, joka haluaa viedä treenaamisen astetta korkeammalle levelille – ja on valmis sitoutumaan valmennukseen!

Itsensä haastajalle

Yksilövalmennuksessa saatat jopa yllättyä siitä, minkälaisia kehityskohteita kropastasi löytyy. Näitä heikkoja lenkkejä vahvistamalla ja kehittämällä saatat saavuttaa 3-6 kuukauden aikana kovempia ja näkyvämpiä tuloksia, kuin koskaan aiemmin.

Tavoitteesta riippumatta

Valmennuksessani on vuosien varrella ollut mukana hyvin monen eri tavoitteen kanssa treenaavia, niin vasta-alkajia kuin kokeneita konkareita. Valmennuksessa räätälöidään juuri Sinun tavoitteesi, ajankäyttösi, treenitaustasi sekä testitulosten mukaan Sinulle soveltuvat treenit ja ruokailut.

Tuloshakuiselle treenaajalle

Asiakkaani ovat onnistuneet pudottamaan painoa, kasvattamaan voimatasoja ja lihasmassaa, kuntouttamaan vammojaan, treenaamaan pääsykokeissa testirajat läpi sekä parantamaan suorituskykyään urheilulajiaan varten.

Mikko Niiranen takakyykky

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa kaikki on laadittu juuri Sinua varten, jotta pääset optimaalisesti keskittymään treenaamiseen ja kehittymiseen. Saat valmennuksessa itsellesi, ja nimenomaan omaan elämäntilanteesi soveltuvat ohjeet treeneihin ja ravitsemukseen yli 10 vuoden ja satojen yksilövalmennettavien kokemuksella.

Vuosien varrella yksilövalmennus on kehittynyt siihen pisteeseen, että pystyt tekemään käänteentekeviä tuloksia jopa etänä, eli pääset treenaamaan itsenäisesti päivittyvien ohjeiden mukaan viikosta ja kuukaudesta toiseen. Valmennustapaamisia on toki mahdollista hankkia etänä Teamsin kautta tai face-to-face – nämä erikseen sovittaessa.

Mikko Niiranen yksilövalmennus

Yksilövalmennus etenee seuraavasti:

 1. Aluksi asiakas saa täytettäväksi kattavan esitietolomakkeen, jonka avulla selvitetään mm. asiakkaan tavoitteet, aiempi liikuntahistoria, mahdolliset kehittymistä hidastavat tai hidastaneet tekijät, ruokailutottumukset sekä realistinen treenimäärä viikkotasolla
 2. Tämän jälkeen asiakas tekee itsenäiset kuntotestit, jotka raportoidaan valmentajalle kirjallisesti sekä joka suorituksesta kuvataan video. Kuntotesteissä ei ole tarkoitus testata maksimaalisia voimatasoja, vaan ennemminkin selvittää asiakkaan kehon- ja liikkeenhallintaa, motoriikkaa ja liikekontrollia, liikkuvuutta sekä mahdollisia puolieroja. Näiden myötä ohjelmiin saadaan punainen lanka, eli selkeät kehityksen kohteet esille varsinkin heikkoja lenkkejä vahvistamalla.
 3. Esitietolomakkeen sekä kuntotestien jälkeen laadin asiakkaalle alustavan ohjelmoinnin rungon ensimmäiselle 3 kuukaudelle, joka sisältää 4 treeniohjelmaa. Asiakas saa treeniohjelman liikevideoineen sekä ruokavalion sähköpostiinsa aina 3 viikon välein.
 4. Asiakas täyttää treenipäiväkirjaa Dropboxissa, eli kirjaa ylös treeneissä käytetyt painot ja muut infot treeniviikon kulusta, jotta valmentaja pysyy ajan tasalla koko ajan.
 5. Asiakkaalla on koko valmennuksen ajan Q&A -mahdollisuus sähköpostin välityksellä, eli kysy valmentajalta mitä vaan treenaamiseen liittyvää.
Mikko Niiranen personal trainer

Etävalmennuksen sisältö:

 • 3-4 viikon välein päivitettävät ohjelmat salille
 • Liikkuvuustreenit, lämmittelyt ja aktivoinnit videoina
 • Liikevideot jokaiseen liikkeeseen
 • 3-4 viikon välein päivitettävät ohjelmat aerobisiin / energiasysteemitreeneihin
 • Viikkojaksotuksen treeneihin 3 viikon jaksoissa
 • ravintovalmennuksen ja esimerkki-ruokavalion
 • Q&A 48h vastausajalla sähköpostin kautta
 • Treenipäiväkirjan seuranta kerran viikossa
 • Mahdolliset muutokset saliohjelmiin & ruokavalioihin

Valmennuksen hinta

Yksilövalmennuksen hinta on 169€ kuukaudessa.

Valmennustapaamiset 129€ / 55min.

Kun haluat ottaa harppauksen omiin treeneihisi ja kehittymiseesi, täytä taustatietolomake ja hae mukaan valmennukseen!

Terveisin,

Coach-Mikko

Hae mukaan valmennukseen

Täytä taustatietolomake & viedään treenaamisesi seuraavalle levelille!

Täytä taustatietolomake

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka etävalmennus etenee ennen valmennuksen alkamista?

Asiakas täyttää kattavat esitietolomakkeet, joista käy ilmi asiakkaan treenihistoria, tavoitteet, ruokailutottumukset sekä mahdolliset kehittymiseen liittyvät sudenkuopat. Tämän lisäksi asiakas saa tarkat ohjeet itsenäisiin kuntotesteihin, joista pyritään selvittämään asiakkaan heikot lenkit selville kehonhallinnan, liikkuvuuden ja voimatasojen suhteen.

Näiden pohjalta asiakkaalle laaditaan täsmällisesti räätälöidyt treeniohjelmat heikkouksia vahvistamaan sekä tietenkin tavoitteita tukemaan.

Pitääkö olla kokenut treenaaja, että voi lähteä mukaan yksilövalmennukseen?

Treenikokemuksella ei ole niinkään väliä, vaan enemmänkin sillä, että kuinka kovasti sitoutuu valmennussuhteeseen. 90% sitoutuminen tuo 50% tulokset, joten kunhan sitoutumisen taso on korkealla, niin lupaan että tulokset tulevat olemaan merkittäviä – parhaimmillaan käänteentekeviä myös tulevaisuuden itsenäisiä treenejä varten.

Minkälaisia valmennettavia yksilövalmennuksessa on mukana?

Valmennettavia on laidasta laitaan aina kuntoutujista SM-tason urheilijoihin asti. Mukaan on lähtenyt treenaajia, jotka haluavat oppia perusliikkeet kuntoon ja kasvattaa voimatasoja, saada kyykkyä syvemmäksi ja vahvemmaksi, polven tai hartian kuntouttajia, kokeneita saliharrastajia, liikunta-alan ammattilaisia sekä huipputason urheilijoita.

Taustasta riippumatta voit lähteä mukaan valmennukseen, kunhan sitoudut oman aikataulujesi puitteissa treenaamaan ohjeiden mukaisesti.

Mitä tapahtuu jos valmennuksen aikana lähden reissuun tai vaihdan salia?

Yksilövalmennuksessa parasta on aktiivisen kommunikoinnin myötä tapahtuva reagointi: jos esimerkiksi lähdet reissuun, josta ei löydy kuntosalia, ohjelmat muokataan siten että pystyt treenaamaan kehittäviä treenejä reissun aikana. Tai jos vaihdat salia ja tiettyjä ohjelmassa mukana olevia laitteita ei löydy salilta, saat vaihtoehtoliikkeet ohjelmaasi.

Miten valmennuksen maksaminen tapahtuu?

Asiakas saa kerran kuukaudessa laskun sähköpostiinsa.

Myös Smartumeilla maksaminen onnistuu.

Mitä jos sairastun kesken valmennuksen?

Ei hätää, valmennus ja ohjelmat siirtyvät sen verran, minkä aikaa olet ollut sairaana.

Kerrankin tunnen olevani hyvissä käsissä, kun aloitin Mikon valmennuksessa. Mikko on erittäin ammattitaitoinen ja tsemppaava valmentaja. Näkee, että hän paneutuu valmennettavan ohjelmiin ja osaa tehdä juuri hänelle sopivan räätälöidyn ohjelman, ottaen huomioon kuntotason, mahdolliset puolierot yms.

Maarit Koskelo
Lue koko referenssi

Mikon yksilövalmennukseen lähteminen on ollut yks parhaista päätöksistä pitkään aikaan. Oon treenannu vuosia salilla jo ennen yksilövalmennusta, mutta treenien taso, tulokset ja motivaatio on noussu ihan uudelle levelille tämän valmennuksen aikana.

Vilma Honkonen
Lue koko referenssi

Oon muutaman vuoden ajan enemmän ja vähemmän yrittänyt kaikenlaisia eri tyylejä lähteä parantaan mun kuntoa ja saavuttaan terveellistä elämäntapaa. Onnistumisiaki on ollu, mut ne epäterveelliset tavat on aina pikkuhiljaa palannu, eikä terveellinen elämäntyyli oo muodostunu normi arjeksi.

Elmeri Myllyneva
Lue koko referenssi

Lähdin Mikon yksilövalmennukseen mukaan vajaa pari vuotta sitten. Tavoitteenani on päästä kouluun, johon vaaditaan monipuolista fyysistä kuntoa, ja koin, että Mikko olisi paras mahdollinen koutsaamaan tähän tavoitteeseen. Enkä ollut väärässä! Olen liikkunut aktiivisesti koko elämäni, mutta etenkin voimapuolen suhteen kaipasin kovasti apua.

Anniina
Lue koko referenssi
Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!