TARJOAN PARHAIMMAT JA TOIMIVIMMAT OPPINI OMAAN KÄYTTÖÖSI

Räätälöityjä koulutuksia ja yksilöllistä mentorointia
liikunta-alan ammattilaisille

Kehitä valmennusosaamistasi ja tarjoa asiakkaillesi monipuolisempaa sekä vaikuttavampaa valmennusta kouluttautumalla itseäsi kiinnostavien aihealueiden parissa.

Olen kouluttanut muun muassa:
Mikko Niiranen PadelMikko Niiranen kyykkyMikko Niiranen kouluttaaMikko Niiranen
Mikko Niiranen PadelMikko Niiranen kyykkyMikko Niiranen kouluttaaMikko Niiranen

Lisäämällä tieto-taitoasi lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja tuloksia

Itselleni urani kannalta ehdottomasti parhaat opit ovat tulleet räätälöityjen koulutusten kautta. Itselle uusien ja ennenkaikkea toimivien harjoittelun metodien ja menetelmien avulla saavutat parempia tuloksia asiakkaidesi kanssa, ja samalla saat paljon monipuolisuutta omaan työhösi. Parhaillaan silmäsi avautuvat, kun saat juuri itseäsi kiinnostavaa tietoa treenaamisesta ja siitä kuinka se viedään käytännön tasolle.

Olen käynyt paljon lisäkoulutuksia ympäri maailmaa erityisesti ohjelmointiin ja kehittävään fysiikkaharjoitteluun liittyen. Koen, että koulutus tai mentorointi, josta saa heti omaan käyttöön jo testattuja ja toimivia työkaluja, on ehdottomasti sijoitus valmentajalle. Tämän kaltaisella filosofialla itsekin toteutan omat koulutukset sekä mentoroinnit.

Koulutuksia järjestetään liikuntakeskuksille ja kuntosalien henkilökunnille heidän oman tarpeensa mukaisesti. Nämä koulutukset ovat paikan päällä tapahtuvia 1-2 päivän mittaisia teoriasta ja käytännönosioista koostuvia kokonaisuuksia.

Yksilöllisempi mentorointi toimii etänä Teamsin kautta, jolloin mentorointiin osallistuva valmentaja saa vastauksia juuri niihin aihealuisiin, mitkä omassa työssään on kehityskohteina. Mentorointi sisältää 1-4 tapaamista (a 60 minuuttia) kuukauden aikana, jonka lisäksi mentoroitava pystyy kysymään minulta mentorointijakson aikana mitä tahansa mieleen tulee.

Nosta ammattitaitosi uudelle tasolle mentoroinnilla

Mentoroinnin avulla pystyt vahvistamaan omaa osaamistasi sekä saat vastauksia mielenpäällä oleviin harjoitteluun tai ravintoon liittyviin asioihin. Valmentajana paras investointi on sijoitus itseensä ja omaan osaamiseen, jotta pystyt jatkuvasti kehittämään omaa työskentelyä sekä saat monipuolisuutta valmennustyöhösi.

Palautetta mentoroinneista

Mentorointi oli minulle erittäin toimiva tapa kouluttautua. Mentorointi mahdollisti vapauden valita tarkkaan aihealueet, jotka kiinnostivat eniten, tällä tavalla kaikkiylimääräinen jäi pois, erittäin tehokasta! Itse olen ollut 2010 alkaenpäätoimisesti valmentajana ja en ollut jostain syystä nähnyt tämänkaltaistakouluttautumista vaihtoehtona itselleni. Onneksi löysin Mikon! :)

Aku Borenius
Valmentaja
Lue koko referenssi

Äitiysloman jälkeen päätin lähteä tekemään valmennushommia kokoaikaisesti. Kerkesin noin vuoden verran tehdä valmentajan töitä, kunnes Mikko ehdotti mentorointia. Olin ennestään ollut hänen valmennuksessaan, joten Mikon valmennustyyli oli tuttua.

Heidi Kaaresto
Valmentaja
Lue koko referenssi

Haluatko tilata koulutuksen?

Ota rohkeasti yhteyttä, ja sovitaan koulutus juuri teidän tarpeisiin!

Ota yhteyttä
Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!