Training with Ilona

Bikini Pro

Bikini Pro tuo ulottuvillesi vielä astetta kovemman tavan treenata, astetta paremmin tavoitteitasi tukevan ruokavalion ja jälleen kerran myös astetta kovemmat tulokset

Hinta
99,00€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023
Osta Fitclubista

Tämän valmennuksen hyödyt:

Kiinteämpi kroppa

Kiinteytä kroppaa sporttisiin muotoihin näiden treenien avulla

Lihasmassan kasvatus

Oletko valmis päivittämään vaatekaappisi uuteen uskoon? Lihas tarttuu tällä valmennuksella

Pudota painoa

Polta rasvaa tehokkaasti parhailla rasvanpolton metodeilla.

Räjähtävyyden kasvatus

Räjähtävyydestä on merkittävää hyötyä niin salilla kuin monessa eri lajissa.

Valmennuksen sisältö

Training with Ilona x Mikko Niiranen Bikini-sarjan kolmannessa osassa treenaat kuin ammattilainen - itseasiassa valmennus on niin kova, että ammattilaisenkin kannattaa hankkia tämä itselleen!

Kehittävää salitreeniä viisi kertaa viikossa

Bikini Pro-valmennuksessa mennään tuttu 12 viikon kova setti - mutta aivan uusilla spekseillä - jonka aikana kehitystäsi voimaharjoittelussa viedään jälleen kerran astetta kovemmalle tasolle. Treenaat salilla viisi kertaa viikossa ja ohjelmasi vaihtuu kaksi kertaa valmennuksen edetessä.

Tavoitteesi valmennuksen suhteen määräytyvät oman tasosi ja tilanteesi perusteella: voit lähteä mukaan fokuksena joko kasvattaa lihasta, kiinteytyä tai polttaa rasvaa. Valmennuksen treenit ja aerobiset harjoitteet on muokattu juuri valitsemaasi tavoitteeseen parhaiten sopiviksi. Ja tottakai samaiset päämäärät huomioidaan myös ruokavaliossa - valmennuksessa on oma mealplan vastaamaan jokaista kolmea eri tavoitetta.

Bikini Pro tuo ulottuvillesi vielä astetta kovemman tavan treenata, astetta paremmin tavoitteitasi tukevan ruokavalion ja jälleen kerran myös astetta kovemmat tulokset

Valitse ruokavaliosi rasvanpolttoon, kiinteytymiseen tai lihaksen kasvatukseen

Ilona Siekkisen taituroimassa monipuolisessa ja tehokkaassa ruokavaliossa syöt painoluokittain optimoidusti. Ruokavalio on suunniteltu vastaamaan tavoitteitasi joko rasvanpoltossa, kiinteytymisessä tai lihaksen kasvatuksessa. Voit myös halutessasi vaihtaa ruokavaliosta toiseen kesken valmennuksen eli aloittaa kiinteytymistavoitteen kaloreilla ja siirtyä sitten lihaksen kasvatukseen tähtäävään ruokavalioon.

Ruokavalioita on mahdollista vaihtaa 4 - 6 viikon sykleissä ja kaikki kuuluvat mukaan valmennuspakettiin - ei siis tarvetta ostella mitään lisäosia!

Vaihtuvalla treeniohjelmalla nousujohteista kehitystä

Bikini Pron saliohjelma liikevideoineen on viisijakoinen. Saat kirjalliset ohjeet siitä kuinka harjoittelet 3 tai 4 kertaa viikossa, mutta ehdottomasti timanttisimmat tulokset saat treenatessasi täydet viisi kertaa viikossa. Ilona ja Mikko ovat jälleen kerran pystyneet kehittämään ihan uudenlaisen ohjelman, joten pelkoa siitä, että treenit olisivat sinulle jo liian tuttuja tai helppoja käytyäsi aiemmat Bikini-valmennukset ei todellakaan ole.

Vaihtuva treeniohjelma antaa lihaksille uutta ärsykettä ja takaa nousujohteisen kehityksen, samoin kuin jokaiseen 4 viikon harjoittelujaksoon kuuluva kevennysviikko.

Valmennuksen tiedot

Jokainen verkkovalmennukseni on suunniteltu tietylle tasolle ja intesiteetille.

Taso:
Edistynyt
Intesiteetti:
5/5
Varusteet:
Kuntosali
Kesto:
12 viikkoa
Treenejä viikossa:
3-4 treeniä
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Mikko Niiranen maastaveto

Huipputason ammattilaisen osaaminen käyttöösi

Monipuolisen koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavan Mikon treenit tuovat harjoitteluusi aina uutta tehoa ja voitkin olla varma, että käytössäsi ovat viimeisimmät metodit ja fiksuimmat ohjelmoinnit. Tämän huippuvalmentajan ohjelmissa tuot kehitykseesi uusia kierroksia ja otat kunnon harppauksen kohti asettamiesi tavoitteiden saavuttamista!

Mikon tiimissä saat käyttöösi alan parhaan asiantuntemuksen!

Mikko Niiranen ja Ilona Siekkinen

Valovoimainen valmentajaduo

Mikon ja Ilonan yhdistäessä voimansa on tuloksena aina priimaa ja jokainen kokonaisuus on huolella suunniteltu, testattu ja aina jotain ennennäkemätöntä uutta - voit siis olla satavarma siitä, että nyt ei veivata niitä samoja vanhoja tuloksettomia liikkeitä. Strong Booty Gym -valmennus tulee nostamaan sun jalkatreenin ihan uudelle tasolle ja kauan kaivatut tulokset tulet kyllä huomaamaan kropassasi!

Ja kuten aina on menossa mukana myös kannustava keskusteluryhmä, jossa voit esittää Ilonalle ja Mikolle mieltäsi askarruttavat treeneihin liittyvät kysymykset!

Hinta
99,00€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023

Voit ostaa tämän valmennuksen Fitclubista! Voit myös tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin Fitclubin sivuilta alla olevalla painikkeella.

Osta Fitclubista
No items found.

Usein kysytyt kysymykset

Haluan kasvattaa lihasmassaa, voinko aloittaa tästä ensimmäisen bikinivalmennukseni?

Suosittelemme ohjelmoinnin ja pitkäjänteisen kehittymisen kannalta aloittamaan BIKINI BODY NEW -valmennuksesta, jossa voi myös kasvattaa lihasmassaa.

Leuanvedot eivät suju, kannattaako osallistua valmennukseen?

Kannattaa, koska jokaiselle liikkeelle löytyy variaatio.

Mistä tiedän minkä ruokavalion valitsen valmennuksessa itselleni?

Lähtökohtaisesti valitse oman painoluokkasi ruokavalio. Voit myös kysyä valmentajilta keskustelupalstalla tarkempia ohjeita.

Muita tämän kaltaisia verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!