Voima

Dynamite Start 2.0

Valmennus tuo monenlaisia hyötyjä harjoitteluusi niin välittömästi kuin myös pidemmällä aikavälillä ajateltuna. Pääasiassa yhden raajan liikkeistä koostuva ohjelma ehkäisee loukkaantumisia ja rasitusvammoja sekä mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun myös tulevaisuudessa.

Hinta
49,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023
Osta Fitclubista

Tämän valmennuksen hyödyt:

Uusia liikkeitä ja metodeja

Opit uusia treenimetodeja sekä saat uudenlaisia liikkeitä työkalupakkiisi.

Puolierojen tasoitus

Puolierojen tasoittaminen on rahaa pankkiin. Tämän jälkeen kahden raajan liikkeet kulkee!

Pohjat kuntoon

Nyt laitetaan perusteet ja pohjat kuntoon teknikka edellä.

Maksimivoiman kehitys

Nosta voimatasojasi isoissa perusliikkeissä uudelle tasolle.

Valmennuksen sisältö

Treenaa kroppasi heikkoudet vahvuuksiksi!

Fiksua harjoittelua niin aloittelijalle kuin kokeneellekin treenaajalle

Huippuvalmentaja Mikko Niirasen Dynamite Start 2.0-valmennus tuo monenlaisia hyötyjä harjoitteluusi niin välittömästi kuin myös pidemmällä aikavälillä ajateltuna. Pääasiassa yhden raajan liikkeistä koostuva ohjelma ehkäisee loukkaantumisia ja rasitusvammoja sekä mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun myös tulevaisuudessa. Lyhyemmän tähtäimen hyödyt tulevat nopeasti esille mm. kasvaneina voimatasoina. Itseasiassa tämän kaltainen treenijakso tulisi jokaisen sisällyttää ohjelmiinsa 1 tai 2 kertaa vuodessa - niin suuret gainssit on harjoittelulla mahdollisuus saavuttaa!

Luo pohja nousujohteiselle treenille myös tulevaisuudessa!

Yhden raajan voimaa

Ohjelma pohjautuu tehokkaisiin perusliikkeisiin ja se tarjoaa myös huoltavia ja eristäviä liikkeitä pienille sekä heikoille lihasryhmille. Kun nämä kroppasi heikot lenkit vahvistuvat alkavat jatkossa monelle aiemmin pientä päänvaivaa aiheuttaneet liikkeet, kuten kyykyt, maastavedot ja leuanvedot, kulkea aivan eri malliin kuin ennen. Yhden raajan liikkeiden siirtovaikutus kahden raajan liikkeisiin on siis loistava!

Neljä viikkoa kestävän valmennuksen aikana noudatat 3-jakoista salitreeniohjelmaa, mutta löydät ohjeet myös 2- tai 4-jakoiseen toteuttamiseen. Ohjelma on jaettu ylävartalon, alavartalon ja koko vartalon treeneihin, joten kehität varmasti koko kroppaa tasapuolisesti. Treenit myös parantavat hermotusta ja lihasten välistä koordinaatiota ja aktivaatiota.

Tehokkaat perusliikkeet!

Valmennuksen tiedot

Jokainen verkkovalmennukseni on suunniteltu tietylle tasolle ja intesiteetille.

Taso:
Kaikille
Intesiteetti:
4/5
Varusteet:
Kuntosali
Kesto:
4 viikkoa
Treenejä viikossa:
2-4 treeniä
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Mikko Niiranen maastaveto

Huipputason ammattilaisen osaaminen käyttöösi

Monipuolisen koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavan Mikon treenit tuovat harjoitteluusi aina uutta tehoa ja voitkin olla varma, että käytössäsi ovat viimeisimmät metodit ja fiksuimmat ohjelmoinnit. Tämän huippuvalmentajan ohjelmissa tuot kehitykseesi uusia kierroksia ja otat kunnon harppauksen kohti asettamiesi tavoitteiden saavuttamista!

Mikon tiimissä saat käyttöösi alan parhaan asiantuntemuksen!

Mikko Niiranen ja Ilona Siekkinen

Valovoimainen valmentajaduo

Mikon ja Ilonan yhdistäessä voimansa on tuloksena aina priimaa ja jokainen kokonaisuus on huolella suunniteltu, testattu ja aina jotain ennennäkemätöntä uutta - voit siis olla satavarma siitä, että nyt ei veivata niitä samoja vanhoja tuloksettomia liikkeitä. Strong Booty Gym -valmennus tulee nostamaan sun jalkatreenin ihan uudelle tasolle ja kauan kaivatut tulokset tulet kyllä huomaamaan kropassasi!

Ja kuten aina on menossa mukana myös kannustava keskusteluryhmä, jossa voit esittää Ilonalle ja Mikolle mieltäsi askarruttavat treeneihin liittyvät kysymykset!

Hinta
49,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023

Voit ostaa tämän valmennuksen Fitclubista! Voit myös tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin Fitclubin sivuilta alla olevalla painikkeella.

Osta Fitclubista

Mulla loppui DS jo pari viikkoa sitten ja täytyy tulla sanomaan, että miten hyvä tämä valmennus oli! taustalla mulla on 7 vuotta kuormittavaa toispuoleista työtä ja sen johdosta paljon oikealle puolelle kroppaa kohdistuvia jännitystiloja. Palasin äippälomalta töihin elokuussa ja välittömästi kaikki työperäiset vaivat palasi ja inhottavimpana oikean jalan sisäreiden jatkuva kiristäminen. Pitkään rullailin ja venyttelin sitä päivittäin auki, mutta niistä oli apua vain hetkeksi. Dynamite Startin treeneillä suurin osa näistä työperäisistä vaivoista on muisto vain ja tärkeimpänä, tuo sisäreisi ei ole vaivannut enää ollenkaan!! 🤩 kiitos Mikko, toimiva ja kivuton keho merkkaa mulle kaikista eniten 🙏

Tuntematon 6

Salijorma

Pakko on tähän samaan ketjuun kans kehua tätä valmennusta! Pääsin itse vähän myöhässä tämän aloittamaan ja oli jotenkin alkuun motivaatiohaastettakin, kun oli tiedossa hieman erilaisia liikkeitä verrattuna aiempaan treenaamiseen. Lisäksi alkuun jostain suystä epäilin saako esim. A-sarjan jalkaliikkeissä kunnolla tuntumaa, mutta HUHHUH!! Ihan mieletön!! Ja tulee kyllä itellä todella tarpeeseen kun tuntuu just tehoavan omiin heikkouksiin ja tuo sitä kautta myös varmasti vahvuutta omaan lajitreeniin! Aivan huikeeta 🤩🤩🤩Vahva suositus!

Tuntematon 5

Kuntoilija

Hei Mikko! Kävin tänään tekemässä ensimmäinen treenin tästä ohjelmasta (alakroppa) ja pakko tulla kehumaan! Aivan huikeeta miten sai tuntuman sellaisiin lihaksiin, jotka helposti tuntuu "uinuvan" perus salitreeniä tehdessä. Lisäksi niin pitkään kuin muistan niin mulla on oikea puoli kropasta dominoinut oikeastaan aivan kaikessa, niin tulee todellakin tarpeeseen tämä valmennus! Tähän päälle haluan kiittää myös AB valmennuksesta. Otin sen aiemmin tällä keväällä itselle salitreenin tueksi, mutta koronan takia aloitus siirtyi, ja olen nyt pari viikkoa vetänyt sillä. Kunto oli koronan jälkeen todella huono, mutta noiden AB treenien myötä on alkanut hyvin parantumaan ja salillakin jaksoi jo hyvin, vaikka toki lihakset oli vähän ihmeissään. 😊 Eli KIITOS MIKKO näistä valmennuksista, ilo olla sun tiimissä! 💪

Tuntematon 4

Saliharrastaja

Usein kysytyt kysymykset

Muita tämän kaltaisia verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
No items found.
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!