Lihasmassa

No Gym No Problem

No Gym No Problem - Treenaa joustavasti kotona tai salilla!

Hinta
49,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023
Osta Fitclubista

Tämän valmennuksen hyödyt:

Huipputreeniä ilman salia

Tämä valmennus ei vaadi salia, vaan pystyt treenamaan kehittäviä treenejä kotona pienvälineillä

Kiinteämpi kroppa

Kiinteytä kroppaa sporttisiin muotoihin näiden treenien avulla

Lihasmassan kasvatus

Oletko valmis päivittämään vaatekaappisi uuteen uskoon? Lihas tarttuu tällä valmennuksella

Maksimivoiman kehitys

Nosta voimatasojasi isoissa perusliikkeissä uudelle tasolle.

Valmennuksen sisältö

Kovaa kehitystä kotona!

Saat kaksi eri ohjelmaa! - välineinä käsipainot tai tanko

No Gym No Problem on valmennus, jolla paikkaat loistavasti salitreenimahdollisuuksien puutteen tai halutessasi treenaat huippuvalmentaja Mikko Niirasen opein kehittävästi myös salilla. Ohjelman suorittamiseen kotona tarvitset vain joko setin käsipainoja tai tangon - et tarvitse treeneissä penkkejä, taljoja tai mitään muitakaan laitteita. Jos kotisalisi varustuksesta löytyy myös jumppapallo ja kuminauhat, tuot niillä vielä lisää tehoa treeniin. Tämän neljä viikkoa kestävän ohjelman aikana keskityt lisäämään lihasmassaa ja voimaa sekä kiinteydyt!

Treenaa nousujohteisesti ja järkevästi vapailla painoilla!

Lisää lihasmassaa, lisää voimaa, kiinteämpi kroppa!

Perusliikkeillä tehoa treeniin!

Nelijakoinen treeniohjelma pohjautuu järkeviin perusliikkeisiin perusvoiman ja lihasmassan sekä kiinteytymisen tavoitteilla. Viikottain treenaat 3 - 4 kertaa ja valmennuksen kolmas viikko on kevyempää, palauttavaa treeniä optimaalisen kehityksen saavuttamiseksi. Mukaan treeneihin voit lähteä kuntotasostasi ja kokemuksestasi riippumatta kunhan perusliikemallit ja -tekniikat ovat kunnossa. Tarvittaessa saat lisää suoritusohjeita ja variaatioita valmentajaltasi valmennuksen keskusteluryhmässä.

Ohjelma koostuu lihasmassaan tähtäävistä toistoalueista ja vapailla painoilla tehtävistä perusliikkeistä. Priorisaationa ovat hartiat, rinta sekä pakarat - ja luvassa on yhden raajan liikkeitä sekä tiukkaa keskivartalon tykitystä!

Monipuolista ja kehittävää treeniä kotona!

Treenaa joustavasti kotona tai salilla!

Valmennuksen tiedot

Jokainen verkkovalmennukseni on suunniteltu tietylle tasolle ja intesiteetille.

Taso:
Kaikille
Intesiteetti:
3/5
Varusteet:
Kotitreenit
Kesto:
4 viikkoa
Treenejä viikossa:
3-4 treeniä
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Mikko Niiranen maastaveto

Huipputason ammattilaisen osaaminen käyttöösi

Monipuolisen koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavan Mikon treenit tuovat harjoitteluusi aina uutta tehoa ja voitkin olla varma, että käytössäsi ovat viimeisimmät metodit ja fiksuimmat ohjelmoinnit. Tämän huippuvalmentajan ohjelmissa tuot kehitykseesi uusia kierroksia ja otat kunnon harppauksen kohti asettamiesi tavoitteiden saavuttamista!

Mikon tiimissä saat käyttöösi alan parhaan asiantuntemuksen!

Mikko Niiranen ja Ilona Siekkinen

Valovoimainen valmentajaduo

Mikon ja Ilonan yhdistäessä voimansa on tuloksena aina priimaa ja jokainen kokonaisuus on huolella suunniteltu, testattu ja aina jotain ennennäkemätöntä uutta - voit siis olla satavarma siitä, että nyt ei veivata niitä samoja vanhoja tuloksettomia liikkeitä. Strong Booty Gym -valmennus tulee nostamaan sun jalkatreenin ihan uudelle tasolle ja kauan kaivatut tulokset tulet kyllä huomaamaan kropassasi!

Ja kuten aina on menossa mukana myös kannustava keskusteluryhmä, jossa voit esittää Ilonalle ja Mikolle mieltäsi askarruttavat treeneihin liittyvät kysymykset!

Hinta
49,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023

Voit ostaa tämän valmennuksen Fitclubista! Voit myös tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin Fitclubin sivuilta alla olevalla painikkeella.

Osta Fitclubista

Neljä viikkoa menivät kyllä yhdessä hujauksessa tämän valmennuksen parissa 🙌 Iso kiitos tehokkaista ja monipuolisista treeneistä, jotka istuivat superhyvin kotiympäristöön (villasukkavariaatio toiseen alakroppatreeniin oli kyllä henkilökohtainen suosikki – ihan killeri 🤪🔥)! Tsemiä kaikille kanssatreenaajille omiin treeneihin 💪

Tuntematon 8

Kuntoilija

Näköjään kommentoin nyt koko ajan, mutta pakko hehkuttaa 🙌🏼 Tää valmennus on saanut mut ihan uudestaan innostuun ja motivoituun 💪🏻 Kyllä ne voimatasot vaan nousee kotitreenissäkin, oma paino ei kyllä tipu yhtään 😂 Mutta tällä hetkellä kaikki yläkropan liikkeet menee 10kg käsipainoilla, paitsi ojentajat 🙈😅 Huippua 😎

Tuntematon 7

Kotitreenaaja

Usein kysytyt kysymykset

Onko valmennuksessa siis vaihtoehdot tanko- ja käsipainoliikkeille?

Kyllä, perusliikkeissä ja suurimmassa osassa liikkeistä on molemmat vaihtoehdot, eli voit tehdä treenit pelkästään joko käsipainoilla tai levytangolla.

Pystyykö valmennuksella kasvattamaan lihasmassaa?

Hyvinkin pystyy, kunhan ruokavalio on plussakaloreilla. Treeneissä tehdään isoja perusliikkeitä lihasmassan toistoalueilla.

Onko mukana takakyykkyjä?

Takakyykyt on mukana tanko-vaihtoehdossa – ja tehokas variaatio löytyy käsipaino-vaihtoehdolle.

Minkälaiset käsipainot olisi hyvä olla valmennusta varten?

Mielellään 1-2 paria pieniä, keskisuuria ja suuria painoja – tyyliin: pienet: 4kg & 6kg, keskisuuret: 9kg & 12,5kg, suuret: 17,5-25kg

Muita tämän kaltaisia verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!