Lihasmassa

Dynamite Start

Dynamite Start - olet valmiimpi ja vahvempi uusiin haasteisiin treenaamisen saralla

Hinta
39,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
Osta Fitclubista

Tämän valmennuksen hyödyt:

Pohjat kuntoon

Nyt laitetaan perusteet ja pohjat kuntoon teknikka edellä.

Vinkkejä saliharjoitteluun

Opi salitreenaamisen perusteet ja järkevän treenaamisen taidot.

Puolierojen tasoitus

Puolierojen tasoittaminen on rahaa pankkiin. Tämän jälkeen kahden raajan liikkeet kulkee!

Lihasmassan kasvatus

Oletko valmis päivittämään vaatekaappisi uuteen uskoon? Lihas tarttuu tällä valmennuksella

Valmennuksen sisältö

Dynamite Start vie sinut saliharjoittelun ytimeen

Nyt se on mahdollista! Huippuvalmentaja, kansainvälisesti koulutettu, raudanluja liikunnan ja terveyden ammattilainen Mikko Niiranen tarjoaa omaa ammattitaitoaan sitä kaipaavalle, ajasta ja paikasta riippumatta verkosta käsin.

Tämän on sinulle; olit sitten kotisi hallitseva sohvaperuna tittelin haltija tai kokeneempi treenaaja salilla tai muun lajin parissa.

Tehokasta treeniä ja perusliikkeitä oikealla tekniikalla saliharjoittelun aloittelijalle ja lihasten välisen koordinaation kehitystä kokeneimmallekin treenaajalle.

Dynamite Start - olet valmiimpi ja vahvempi uusiin haasteisiin treenaamisen saralla

Treenaamista lähtötasosi huomioiden

Dynamite Start on neljän viikon mittainen treeniohjelma, jossa kaksi treeniä; toinen ylä-, toinen alakropalle.

Voit treenata 2 jopa 6 kertaa viikossa. Suositeltu ja Fitclub Finland sovellukseen synkronoitu treenimäärä on neljä treeniä viikossa.

Yhden raajan liikkeet ovat järkevää treeniä. Aloittelija saa hyvän pohjan ja tekniikat haltuun. Edistyneempi treenaaja vahvistaa pitkän treeniohjelman tai kilpailukauden jälkeen heikompia lihasryhmiä ja saa lisää voimaa.

Nyt nousukiitoon joko ylä-alakroppa -treeniyhdistelmällä tai vahvistaen pelkästään ylä- tai alakroppaa lähtötilanteesi mukaan!

Dynamite Start - valmennus on sinulle, joka haluat, että treenaaminen tuottaa tulosta jatkossakin.

Dynamite Start tarjoaa sinulle motivoivan ja tehokkaan saliohjelman sekä liikevariaatiot, kun et pääse hyödyntämään kuntosalin välineitä.

Valmennuksen tiedot

Jokainen verkkovalmennukseni on suunniteltu tietylle tasolle ja intesiteetille.

Taso:
Aloittelija
Intesiteetti:
2/5
Varusteet:
Sali tai koti
Kesto:
4 viikkoa
Treenejä viikossa:
2-4 treeniä
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Mikko Niiranen maastaveto

Huipputason ammattilaisen osaaminen käyttöösi

Monipuolisen koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavan Mikon treenit tuovat harjoitteluusi aina uutta tehoa ja voitkin olla varma, että käytössäsi ovat viimeisimmät metodit ja fiksuimmat ohjelmoinnit. Tämän huippuvalmentajan ohjelmissa tuot kehitykseesi uusia kierroksia ja otat kunnon harppauksen kohti asettamiesi tavoitteiden saavuttamista!

Mikon tiimissä saat käyttöösi alan parhaan asiantuntemuksen!

Mikko Niiranen ja Ilona Siekkinen

Valovoimainen valmentajaduo

Mikon ja Ilonan yhdistäessä voimansa on tuloksena aina priimaa ja jokainen kokonaisuus on huolella suunniteltu, testattu ja aina jotain ennennäkemätöntä uutta - voit siis olla satavarma siitä, että nyt ei veivata niitä samoja vanhoja tuloksettomia liikkeitä. Strong Booty Gym -valmennus tulee nostamaan sun jalkatreenin ihan uudelle tasolle ja kauan kaivatut tulokset tulet kyllä huomaamaan kropassasi!

Ja kuten aina on menossa mukana myös kannustava keskusteluryhmä, jossa voit esittää Ilonalle ja Mikolle mieltäsi askarruttavat treeneihin liittyvät kysymykset!

Hinta
39,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy

Voit ostaa tämän valmennuksen Fitclubista! Voit myös tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin Fitclubin sivuilta alla olevalla painikkeella.

Osta Fitclubista

Mulla loppui DS jo pari viikkoa sitten ja täytyy tulla sanomaan, että miten hyvä tämä valmennus oli! taustalla mulla on 7 vuotta kuormittavaa toispuoleista työtä ja sen johdosta paljon oikealle puolelle kroppaa kohdistuvia jännitystiloja. Palasin äippälomalta töihin elokuussa ja välittömästi kaikki työperäiset vaivat palasi ja inhottavimpana oikean jalan sisäreiden jatkuva kiristäminen. Pitkään rullailin ja venyttelin sitä päivittäin auki, mutta niistä oli apua vain hetkeksi. Dynamite Startin treeneillä suurin osa näistä työperäisistä vaivoista on muisto vain ja tärkeimpänä, tuo sisäreisi ei ole vaivannut enää ollenkaan!! 🤩 kiitos Mikko, toimiva ja kivuton keho merkkaa mulle kaikista eniten 🙏

Tuntematon 6

Salijorma

Pakko on tähän samaan ketjuun kans kehua tätä valmennusta! Pääsin itse vähän myöhässä tämän aloittamaan ja oli jotenkin alkuun motivaatiohaastettakin, kun oli tiedossa hieman erilaisia liikkeitä verrattuna aiempaan treenaamiseen. Lisäksi alkuun jostain suystä epäilin saako esim. A-sarjan jalkaliikkeissä kunnolla tuntumaa, mutta HUHHUH!! Ihan mieletön!! Ja tulee kyllä itellä todella tarpeeseen kun tuntuu just tehoavan omiin heikkouksiin ja tuo sitä kautta myös varmasti vahvuutta omaan lajitreeniin! Aivan huikeeta 🤩🤩🤩Vahva suositus!

Tuntematon 5

Kuntoilija

Hei Mikko! Kävin tänään tekemässä ensimmäinen treenin tästä ohjelmasta (alakroppa) ja pakko tulla kehumaan! Aivan huikeeta miten sai tuntuman sellaisiin lihaksiin, jotka helposti tuntuu "uinuvan" perus salitreeniä tehdessä. Lisäksi niin pitkään kuin muistan niin mulla on oikea puoli kropasta dominoinut oikeastaan aivan kaikessa, niin tulee todellakin tarpeeseen tämä valmennus! Tähän päälle haluan kiittää myös AB valmennuksesta. Otin sen aiemmin tällä keväällä itselle salitreenin tueksi, mutta koronan takia aloitus siirtyi, ja olen nyt pari viikkoa vetänyt sillä. Kunto oli koronan jälkeen todella huono, mutta noiden AB treenien myötä on alkanut hyvin parantumaan ja salillakin jaksoi jo hyvin, vaikka toki lihakset oli vähän ihmeissään. 😊 Eli KIITOS MIKKO näistä valmennuksista, ilo olla sun tiimissä! 💪

Tuntematon 4

Saliharrastaja

Usein kysytyt kysymykset

Minulla ei ole tiettävästi puolieroja, olisiko tämä valmennus silti hyvä käydä?

Todellakin olisi! Vaikka merkittäviä puolieroja ei kropasta löydy, niin yhden raajan liikkeisiin painottuva jakso tulee parantamaan mm. lihasten hermotusta, minkä avulla saadaan isoissa perusliikkeissä paremmalla tekniikalla enemmän kuormaa liikkumaan

Pystyykö valmennuksen vetämään kotisalilla?

Kotitreeneihin löytyy videoidut sekä kirjalliset ohjeet, eli pystyy hyvin. Jopa pelkällä voimakuminauhalla (mielellään käsipainot lisänä).

Sopiiko valmennus rasvanpolttoon?

Sopii todella hyvin: valmennuksessa treenataan suht korkeilla toistoalueilla sekä suht lyhyillä palautuksilla yhden raajan liikkeitä pääsääntöisesti, mikä soveltuu ruokavaliosta riippuen joko rasvanpolttoon (miinuskalorit) tai lihasmassan kasvatukseen (plussakalorit).

En pysty tekemään vielä tiettyjä askelkyykkyjä ja sen variaatioita, voinko osallistua valmennukseen?

Voit hyvinkin: valmennuksen keskustelupalstalla saat kysymällä yksilöllisen vaihtoehtoliikkeen haluamallesi liikkeelle.

Muita tämän kaltaisia verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko päästä nopeasti alkuun?

Tilaa uutiskirjeeni ja lunasta ilmainen saliohjelma!

Kiitos tilauksesta! Olet nyt oikeutettu lunastamaan verkkovalmennukseni Dynamite Start ILMAISEKSI!

Lunasta ohjelma Fitclubista koodilla: DSFREE

Ohjelmaa varten tarvitset Fitclub Finlandin sovelluksen sovelluskaupasta sekä kirjautumisen Fitclubiin.
Lunasta ilmainen ohjelma täällä!
Oops! Something went wrong while submitting the form.