Suorituskyky

Aerobic Base

Olipa lajisi tai kuntopohjasi mikä tahansa on Mikko Niirasen Aerobic Base valmennus, joka auttaa sinua saamaan treeneistäsi enemmän irti.

Hinta
39,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023
Osta Fitclubista

Tämän valmennuksen hyödyt:

Parempaa suorituskykyä

Nosta suorituskykysi uudelle tasolle!

Prioriteettina kestävyys

Lisää hapenottokykyä, nopeutta sekä kestävyyttä.

Timantinkova hapenottokyky

Kehitä hapenottokykyäsi lyhyessä ajassa ennennäkemättömän paljon!

Aerobinen kapasiteetti

Jaksa painaa pidempään, kovempaa ja nopeampaa lenkillä, lajissa tai salilla.

Valmennuksen sisältö

Prioriteettina kestävyys!

Peruskestävyys on kaiken treenaamisen pohja

Olipa lajisi tai kuntopohjasi mikä tahansa on Mikko Niirasen Aerobic Base valmennus, joka auttaa sinua saamaan treeneistäsi enemmän irti. Jos lajisi on kestävyysurheilu, pallopelit tai saliharjoittelu tuo aerobisen harjoittelun aikaansaama parempi suorituskyky mukanaan etuja, joiden avulla harjoittelusi on entistäkin tehokkaampaa ja tuloksesi vieläkin kovempia. Kun aerobinen pohja on kunnossa, pystyt oheisharjoittelulla kehittämään muita lajissasi vaadittavia ominaisuuksia ja pystyt palautumaan paremmin ja nopeammin seuraavaa suoritusta varten!

Harjoittelua vapaalla tyylillä mieltymystesi ja mahdollisuuksien mukaan

Kuusi viikkoa kestävässä valmennuksessa saat käyttöösi viikkotasolla ohjelmoidut pitkäkestoisen aerobisen sekä matalan tehon intervalliaerobisen ohjeet. Treenit teet mieltymyksesi mukaan juosten, fillarilla, uiden tai vaikka hiihtäen ja joka viikolle on ohjelmoitu eri tehoisia treenejä. Viikkosi sisältää 2 - 4 treenikertaa ja pystyt helposti muokkaamaan treenijakoa omaan ajankäyttöösi parhaiten sopivaksi. Mukaan pakettiin kuuluvat myös kattavat ohjeet koordinaatiolämmittelyyn ennen aerobista harjoittelua.

Valmennuksen tiedot

Jokainen verkkovalmennukseni on suunniteltu tietylle tasolle ja intesiteetille.

Taso:
Aloittelija
Intesiteetti:
2/5
Varusteet:
Kotitreenit
Kesto:
6 viikkoa
Treenejä viikossa:
2-3 treeniä
Mikko Niiranen yksilövalmennus
Mikko Niiranen maastaveto

Huipputason ammattilaisen osaaminen käyttöösi

Monipuolisen koulutuksen ja vankan kokemuksen omaavan Mikon treenit tuovat harjoitteluusi aina uutta tehoa ja voitkin olla varma, että käytössäsi ovat viimeisimmät metodit ja fiksuimmat ohjelmoinnit. Tämän huippuvalmentajan ohjelmissa tuot kehitykseesi uusia kierroksia ja otat kunnon harppauksen kohti asettamiesi tavoitteiden saavuttamista!

Mikon tiimissä saat käyttöösi alan parhaan asiantuntemuksen!

Mikko Niiranen ja Ilona Siekkinen

Valovoimainen valmentajaduo

Mikon ja Ilonan yhdistäessä voimansa on tuloksena aina priimaa ja jokainen kokonaisuus on huolella suunniteltu, testattu ja aina jotain ennennäkemätöntä uutta - voit siis olla satavarma siitä, että nyt ei veivata niitä samoja vanhoja tuloksettomia liikkeitä. Strong Booty Gym -valmennus tulee nostamaan sun jalkatreenin ihan uudelle tasolle ja kauan kaivatut tulokset tulet kyllä huomaamaan kropassasi!

Ja kuten aina on menossa mukana myös kannustava keskusteluryhmä, jossa voit esittää Ilonalle ja Mikolle mieltäsi askarruttavat treeneihin liittyvät kysymykset!

Hinta
39,90€
Normaalisti
Tarjous päättyy
14.2.2023

Voit ostaa tämän valmennuksen Fitclubista! Voit myös tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin Fitclubin sivuilta alla olevalla painikkeella.

Osta Fitclubista

Sepäs vierähti nopeasti neljä viikkoa! Tykkäsin ihan hirveästi tästä valmennuksesta! Tehokas ja monipuolinen. Kaikki treenit oli mielekkäitä ja ei missään vaiheessa tuntunut ettei huvita treenille. Voimatasot nousi ja kehitystä tuli paljon. esim.split squatit tuntuu paljon helpommalta (ei ole todellakaan se kauhea liike enää mitä ei millään olisi jaksanut tehdä) Käsipainot nousi 6kg-> 10kg. Ennen en tykännyt yläkroppatreeneistä, mut nyt tuntuu ihan mahtavalta! Kroppa alkaa kiristyä pikkuhiljaa 20kg painonpudotuksen jälkeen ja lihaserottuvuutta alkaa näkyä 🔥💪🏽 Olen kyllä todella tyytyväinen tähän valmennukseen! Toivottavasti tulee jatkoa! Kiitos! 🤩

Tuntematon 9

Voimailija

Hei Mikko! Kävin tänään tekemässä ensimmäinen treenin tästä ohjelmasta (alakroppa) ja pakko tulla kehumaan! Aivan huikeeta miten sai tuntuman sellaisiin lihaksiin, jotka helposti tuntuu "uinuvan" perus salitreeniä tehdessä. Lisäksi niin pitkään kuin muistan niin mulla on oikea puoli kropasta dominoinut oikeastaan aivan kaikessa, niin tulee todellakin tarpeeseen tämä valmennus! Tähän päälle haluan kiittää myös AB valmennuksesta. Otin sen aiemmin tällä keväällä itselle salitreenin tueksi, mutta koronan takia aloitus siirtyi, ja olen nyt pari viikkoa vetänyt sillä. Kunto oli koronan jälkeen todella huono, mutta noiden AB treenien myötä on alkanut hyvin parantumaan ja salillakin jaksoi jo hyvin, vaikka toki lihakset oli vähän ihmeissään. 😊 Eli KIITOS MIKKO näistä valmennuksista, ilo olla sun tiimissä! 💪

Tuntematon 3

Harrastelija

Valmennus loppuu minulla nyt, mutta näillä ohjeilla varmaan voinee hyvin jatkaa? Tämä on ollut kyllä ihan käänteentekevä juttu mun juoksemisessa, pitkästä aikaa juokseminen tuntuu mukavalta ja en malta odottaa että pääsen taas lenkille. Vaikka hieman on vielä tekemistä siinä että saisin sykkeet pidettyä 120-140 pidemmän aikaa niin jo se että pystyn juoksemaan alle 150 sykkeellä on suoranainen ihme. Kuvittelin että tämä ei ole edes mahdollista, kun aiemmmin sykkeet on ampaisseet aina 180 kantturoille 😁. On hassua että vaikka tiesin kyllä teoriassa että pitäisi harjoitella juoksua alhaisella sykkeellä niin en koskaan oikeasti ollut kokeillut tällaista ennen tätä. Vaikka long runissa joudun vielä kävelemään melko paljon, että sykkeet pysyy aisoissa, niin mielestäni kunnossa on myös tapahtunut parannusta - jaksan tenniksessäkin paremmin. Eli ajattelin jatkaa näillä ohjeilla pk-kunnon kasvattamista tässä keväällä/kesällä ja olen niin innostunut siitä, että juoksu kulkee vihdoin. Jos on tulossa uutta juoksuvalmennusta niin olen kyllä kiinnostunut 😊.

Tuntematon 2

Kuntosalin Keisari

Huippu valmennus! Mulla on aina ollut luonnostaan korkea syke ja ainakin pitkissä valmennuksissa on ollut välillä sitä ongelmaa että olen aivan puhki salitreenin jälkeen. Kolmen viikon jälkeen olen huomannut että sykkeet on jääneet selvästi alemmas ja jaksan paljon paremmin. Alussa oli pakko vetää kuntopyörällä juurikin sykkeiden takia mutta nyt jo olen päässyt hölkälle🙌🏻 Mulla oli tässä rinnalla alkuun Max Power ja nyt menossa Uusi Bikini. Tähän vielä palautteena MP:stä,siis kyllä on ilo tehdä Bikiniä ton jälkeen! Siis aivan törkeän hyvä pohja tuli ja nyt liikahti jalkaprässikin ihan eri tavalla. Olen todennut mulle hyväksi tehdä jonkun noista "spessuvalmennuksista" väliin koska kehitys on ollut niin huikeaa! Reilut 3 vuotta ollut teidän matkassa ja kovemmassa iskussa ikinä🥳💪🏽💥

Tuntematon 1

Saliharrastaja

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitaanko valmennuksessa sykemittaria?

Sykemittari ei ole pakollinen, treenit voi vetää hyvin ilman sykemittaria.

Voiko valmennusta tehdä salitreenin ohella?

Oikein hyvin voi tehdä, jopa 4 salitreeniä viikossa soveltuu AEROBIC BASEn kanssa.

Voiko treenejä yhdistää salitreenin yhteyteen?

Hyvinkin! Pystyt tekemään salitreenin jälkeen lyhyen cardiotreenin.

Sopiiko valmennus urheilulajin ohelle?

Sopii erittäin hyvin, varsinkin lajikauden off-seasonille kasvataamaan peruskestävyyttä.

Muita tämän kaltaisia verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!