Voima

Kehitystä yhden raajan liikkeitä treenaamalla

Liikkeissä ei tarvita käyttää niin isoja kuormia, jotka pitkässä juoksussa saattaa kuormittaa niveliä. Saat yhden raajan liikkeillä jopa enemmän tehontuottoa ja näin myös lihasten aktivointia, entä isoilla perusliikkeillä. Mikä tärkeintä, yhden raajan liikkeitä treenaamalla saadaan tasattua puolieroja raajojen välillä, vartalon etu- ja takapuolen välillä sekä ylä- ja alavartalon välillä.

Vuosien varrella valmennushommissa olen huomannut yhdenselkeän, kaikkia treenaajia yhdistävän asian: unilateraalinen, eli yhden raajanliikkeitä huomioiva treenaaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Olenkin ottanut ns. yhden raajan liikkeisiin keskittyvän 4-8 viikon ohjelmoinnin käyttöön JOKAISELLA valmennettavallani, oli kyseessä treenien vasta-alkaja, kokenut treenaaja tai huippu-urheilija. Yhden raajan priorisaatiolla tehtävä treenijakso tulisi olla siis jokaisella aktiivisesti treenaavalla 1-2 kertaa vuodessa, tavoitteesta riippumatta.

Miksi suosin unilateraalista treenamista?

Yhden raajan liikkeet mm. kehittävät hermotusta ja lihasaktivaatota, joten käskyt kulkevat kohdelihaksille nopeammin. Liikkeissä ei tarvita käyttää niin isoja kuormia, jotka pitkässä juoksussa saattaa kuormittaa niveliä. Saat yhden raajan liikkeillä jopa enemmän tehontuottoa ja näin myös lihasten aktivointia, entä isoilla perusliikkeillä.

Mikä tärkeintä, yhden raajan liikkeitä treenaamalla saadaan tasattua puolieroja raajojen välillä, vartalon etu- ja takapuolen välillä sekä ylä- ja alavartalon välillä. Näin saadaan paljon siirtovaikutusta isoihin kahden raajan perusliikkeisiin sekä ennen kaikkea pystytään minimoimaan loukkaantumisia ja rasitusvammoja: treenaamisesta tulee pitkässä juoksussa huomattavasti taloudellisempaa sekä kehittävämpää!

Lisäksi kiinteytymisen ja rasvanpolton näkökulmasta yhden raajan liikkeet on loistavia, koska yhden raajan liikkeissä sarjan kesto on tuplasti verrattuna kahden raajanliikkeisiin.

Yhden raajan treenaamisen hyötyjä:

👉🏻 Parantaa hermotusta

👉🏻 Vähemmän kuormaa nivelille & selälle

👉🏻 Työaika kestää tuplat pidempään

👉🏻 Tasaat lihasten välisiä puolieroja

👉🏻 Saat ryhtiä kroppaan

👉🏻 Rasvanpolttoon ja lihasmassaan loistava valinta

👉🏻 Tehontuoton treenaamiseen loistava valinta

👉🏻 Tukee kahden raajan perusliikkeitä

Mitä vahvempi olet yhdellä raajalla, sitä parempaa siirtovaikutusta saat kahden raajan liikkeisiin! Toki monet kahden raajan liikkeet vaatii lihasten välistä koordinaatiota, motoriikkaa ja taitoa, joita kehität vain tekemällä ko. liikkeitä - mutta silti yhden raajan liikkeiden huomioiminen salilla apuliikkeinä on parasta rahaa pankkiin kehittymiseen! 📈

Sporttisen ja voimakkaan kropan saavuttamiseksi suosittelen kickstarttina DYNAMITE START 2.0 -valmennusta (4 viikkoa).

🧨DYNAMITE START 2.0

👉🏻3-jakoinen treeniohjelma

👉🏻Mahdollisuus treenata 2,3 tai 4 kertaa viikossa

👉🏻Ylävartalo, alavartalo & koko vartalo -jako

👉🏻Sopii treenaamisen aloittaville…

👉🏻..kuin myös kokeneille treenaajille

👉🏻Priorisaatio tukilihaksiin ja yhden raajan liikkeisiin

👉🏻Loukkaantumisten ja rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn

Hinta 49,90€ (earlybird 39,90€ 5.2.2022 saakka)

Tilaa valmennus täältä!

Lue mitä asiakkaani ovat sanoneet DYNAMITE START -treeneistä:

"Hei Mikko! Kävin tänään tekemässä ensimmäinen treenin tästä ohjelmasta (alakroppa) ja pakko tulla kehumaan! Aivan huikeeta miten sai tuntuman sellaisiin lihaksiin, jotka helposti tuntuu "uinuvan" perus salitreeniä tehdessä. Lisäksi niin pitkään kuin muistan niin mulla on oikea puoli kropasta dominoinut oikeastaan aivan kaikessa, niin tulee todellakin tarpeeseen tämä valmennus! Tähän päälle haluan kiittää myös AB valmennuksesta. Otin sen aiemmin tällä keväällä itselle salitreenin tueksi, mutta koronan takia aloitus siirtyi, ja olen nyt pari viikkoa vetänyt sillä. Kunto oli koronan jälkeen todella huono, mutta noiden AB treenien myötä on alkanut hyvin parantumaan ja salillakin jaksoi jo hyvin, vaikka toki lihakset oli vähän ihmeissään. 😊 Eli KIITOS MIKKO näistä valmennuksista, ilo olla sun tiimissä! 💪"

"Pakko on tähän samaan ketjuun kans kehua tätä valmennusta! Pääsin itse vähän myöhässä tämän aloittamaan ja oli jotenkin alkuun motivaatiohaastettakin, kun oli tiedossa hieman erilaisia liikkeitä verrattuna aiempaan treenaamiseen. Lisäksi alkuun jostain syystä epäilin saako esim. A-sarjan jalkaliikkeissä kunnolla tuntumaa, mutta HUHHUH!! Ihan mieletön!! Ja tulee kyllä itellä todella tarpeeseen kun tuntuu just tehoavan omiin heikkouksiin ja tuo sitä kautta myös varmasti vahvuutta omaan lajitreeniin! Aivan huikeeta 🤩🤩🤩Vahva suositus!"

"Mulla loppui DS jo pari viikkoa sitten ja täytyy tulla sanomaan, että miten hyvä tämä valmennus oli! taustalla mulla on 7 vuotta kuormittavaa toispuoleista työtä ja sen johdosta paljon oikealle puolelle kroppaa kohdistuvia jännitystiloja. Palasin äippälomalta töihin elokuussa ja välittömästi kaikki työperäiset vaivat palasi ja inhottavimpana oikean jalan sisäreiden jatkuva kiristäminen. Pitkään rullailin ja venyttelin sitä päivittäin auki, mutta niistä oli apua vain hetkeksi. Dynamite Startin treeneillä suurin osa näistä työperäisistä vaivoista on muisto vain ja tärkeimpänä, tuo sisäreisi ei ole vaivannut enää ollenkaan!! 🤩 kiitos Mikko, toimiva ja kivuton keho merkkaa mulle kaikista eniten"

"Tänään viimeinen treeni vedetty! Tää valmennus oli todella hyvä ja ehdottomasti aioin uudelleen ottaa tämän johonkin väliin. Tosi hyvin sai jo neljässä viikossa puolieroja kuntoon ja voi luoja oli joka kerta rankkoja treenejä! Kiitos Mikko tää oli huippu ja yksi parhaimmista ja kehittävimmistä treeniohjelmista, joita olen tehnyt!"

"Huhhuh, tulin vaan kertomaan ekan alakroppatreenin jälkeen, että tiukkaa teki! Ajattelin etukäteen, että varmaan aika helppo, kun osassa liikkeistä ei käytetä edes lisäpainoja, mut hymy tais hyytyä jo viimeistään B1-liikkeissä. Luulen, että huomenna saattaa löytyä ”uusia” lihaksia. Kiitos Mikko näistä treeneistä, tosi pätevä setti selvästi, vaikka pari treeniä vasta takana."

Tähän vinkkiin liittyviä verkkovalmennuksia:

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!
Haluatko viedä tuloksesi uudelle tasolle?

FOUNDATION on neljän viikon treeniohjelma, joka tähtää lihasmassan ja voiman lisäämiseen sekä kehon heikkouksien vahvistamiseen.
Aloita nyt matka kohti huipputuloksia.

Lue lisää ja lunasta ohjelma!