LATAA TÄYSIN ILMAINEN 4 VIIKON MITTAINEN SALITREENIOHJELMA!

THE GAINZ GUIDE

Ilmainen 4 viikon mittainen treeniohjelma saa gainssit kasvamaan ja pääset kunnolla tykittämään voimaa ja lihasmassaa.

Tällä 4 viikon mittaisella treeniohjelmalla saat gainssit kasvamaan ja pääset kunnolla tykittämään voimaa ja lihasmassaa. Ohjelma perustuu isoihin perusliikkeisiin, jossa kyykätään, penkataan ja tehdään monipuolisia veto- ja soutuliikkeitä. Mukana on tehokkaat finisherit salitreenin päätteeksi tehtäväksi sekä optionaalinen conditioning -hikitreeni intervallityyliin. Ohjelmasta löytyy ohjeet 3 ja 4 salitreeniin viikossa.

5 SYYTÄ HYPÄTÄ MUKAAN:

1
Treenaa kuten yksilövalmennuksessa treenataan

Yksilövalmennuksessa saat treeniohjelman liikevideoineen 3-4 viikon välein sähköpostiisi. Pääset oman aikataulun mukaisesti treenamaan treenejä niin salilla kuin myös halutessasi aerobisesti – ja kaikki tämä on ohjelmoitu juuri Sinulle!

Naispuolinen kuntoilija tekee ylöstyöntöä
2
Saat timanttiset treenit lihasmassaan ja voimaan

Voimaharjoittelua ei ole syytä aliarvioida: mitä enemmän Sinulla on voimaa, sitä parempi potentiaali on kasvattaa lihasmassaa, parantaa suorituskykyä tai polttaa rasvaa. Näillä treeneillä kroppa vahvistuu ja kiristyy!

Mikko Niiranen
3
Treenaa 3-4 salitreeniä viikon aikana

GAINZ GUIDE on lähtökohtaisesti 4-jakoinen ohjelma, joka sisältää 2 x ylävartalotreeniä ja 2 x alavartalotreeniä. Saat siis tehokkaat treenit päälihasryhmille 2 kertaa viikossa. Ohjelmassa on myös ohjeet 3 treenikertaan viikossa.

4
Treenaa vaivattomasti ja opi uutta

Jokaisesta liikkeestä löytyy tekniikkavideo, joten pystyt kännykältäsi tarkastamaan vaikkapa salilla treenitekniikoita. Lisäksi saat kattavasti infoa ohjelman liikepareista, supersarjoista ja temmoista. Opi, omaksu ja kehity GAINZ GUIDElla.

5
Monipuoliset treenit

Salitreenien lisäksi ohjelmasta löytyy vapaavalintainen CONDITIONING -hikintreeni sekä liikkuvuustreenit ennen salitreenejä ja yksi MOBILITY-treeni koko vartalolle. Saat siis monipuoliset treenit kaikilla herkuilla.

Mikko Niiranen

TILAA ILMAINEN GAINZ GUIDE

Tilaamalla yllä mainitut sisällöt liityt samalla Training Mikko Niiranen VIP-uutiskirjelistalle, jonka myötä saat ensimmäisenä tietoosi vinkkejä ravinnosta, treenaamisesta ja hyvinvoinnista. Uutiskirjeitä lähtee 1-4 x kuukaudessa, eli spämmiä ei ole luvassa. Listalta voit poistua milloin haluat.

Kiitos ohjelman latauksesta! Saat pian linkin sähköpostiin, joten muistathan tarkastaa myös roskapostin!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mikko Niiranen

Palautetta verkkovalmennuksistani:

Hei Mikko! Kävin tänään tekemässä ensimmäinen treenin tästä ohjelmasta (alakroppa) ja pakko tulla kehumaan!

Aivan huikeeta miten sai tuntuman sellaisiin lihaksiin, jotka helposti tuntuu "uinuvan" perus salitreeniä tehdessä. Lisäksi niin pitkään kuin muistan niin mulla on oikea puoli kropasta dominoinut oikeastaan aivan kaikessa, niin tulee todellakin tarpeeseen tämä valmennus!

Kunto oli koronan jälkeen todella huono, mutta noiden AB treenien myötä on alkanut hyvin parantumaan ja salillakin jaksoi jo hyvin, vaikka toki lihakset oli vähän ihmeissään. 😊 Eli KIITOS MIKKO näistä valmennuksista, ilo olla sun tiimissä! 💪

Mulla loppui DS jo pari viikkoa sitten ja täytyy tulla sanomaan, että miten hyvä tämä valmennus oli!

Taustalla mulla on 7 vuotta kuormittavaa toispuoleista työtä ja sen johdosta paljon oikealle puolelle kroppaa kohdistuvia jännitystiloja. Pitkään rullailin ja venyttelin sitä päivittäin auki, mutta niistä oli apua vain hetkeksi.

Dynamite Startin treeneillä suurin osa näistä työperäisistä vaivoista on muisto vain ja tärkeimpänä, tuo sisäreisi ei ole vaivannut enää ollenkaan!! 🤩 Kiitos Mikko, toimiva ja kivuton keho merkkaa mulle kaikista eniten 🙏

Pakko on tähän samaan ketjuun kans kehua tätä valmennusta!

Pääsin itse vähän myöhässä tämän aloittamaan ja oli jotenkin alkuun motivaatiohaastettakin, kun oli tiedossa hieman erilaisia liikkeitä verrattuna aiempaan treenaamiseen.

Lisäksi alkuun jostain suystä epäilin saako esim. A-sarjan jalkaliikkeissä kunnolla tuntumaa, mutta HUHHUH!! Ihan mieletön!! Ja tulee kyllä itellä todella tarpeeseen kun tuntuu just tehoavan omiin heikkouksiin ja tuo sitä kautta myös varmasti vahvuutta omaan lajitreeniin!

Aivan huikeeta 🤩🤩🤩Vahva suositus!

Ota minuun yhteyttä!
Lähetä minulle postia alla olevalla kaavakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Kiitos! Lomakkeen lähetys onnistui.
Hups! Jokin meni nyt pieleen. Yritäthän uudelleen!